5 Nis 2012

8 Oğlumun yatak işkencesi

Sabahları müthiş bir sırt ağrısiyla uyanıyorum.haliyle dinlenmemiş ve bir hayli sinirli oluyorum.Canim parmağımı bile oynatmak istemiyor.Buda tembelliğimin bahanesi oluyor:)
Sırt ağrılarımin sebebi ne yatağım, ne yastığım nede bir saglık problemi.Tamamen oğlumdan kaynaklanıyor.Çünkü oğlum yatakta yatmıyor.Kendi yatağında yatmasını istemem benim icin oldukça lüks bir istek,benim istediğim bizim yanımızda dahi olsa yatakta yatmasi ama kendisi nedenini bir türlü çözemediğim ve değiştirmediğim bir sekilde yastıkta uyuyor. Gece boyunca ben tepemizden alıp yatağına koyuyorum, yatmasiyla uyanması bir oluyor ve bizim yatagimizi gostererek sesleniyor bana "anneee oodaaa, oodaaa".Orda yatacakmış beyefendi yanımızda.
Hadi alıp koyuyorum yanıma, bir süre sonra gözümde ayak topuğunun darbesiyle uyanıyorum. Alıyorum yatırıyorum basımı yastıktan atmak için yaptığı hamleyle uyanıyorum.Gece boyunca sürüyor bu inatlaşma ve ben nerede yattığımı bile anlamıyorum.
Bu benim yaptıklarımın aynısını babası da yapıyor. Ve her seferinde yatağı bırakıp yine yastıklara uzanıyor küçük bey. Orada naıl rahat ediyor ve ben bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum.Buda bu sabahki manzaramız...

8 yorum:

  1. Biz de yeni evimize alışamadık. bizimle yatmak istiyor, biz de tüm gece boğuşuyoruz. Aramızda yatmak istiyor sonra bunalıyor. İşte o zaman da güreş başlıyor.
    Dün kendini aştı. Büyük babasıyla yattı gece. Annem bakıyor oğluma, akşam inat etti eve gelmeyecekmiş. "büyük, büyük" diye geziyor. Biliyor ki, büyükbabası'nın yatağına giderse götüremeyiz!!!

    YanıtlaSil
  2. nasıl aşılır bilmiyorum bu ama gecelerimiz mahvoluyor. ve taviz verdikçe devamı geliyor. hiç almamak lazımdı sanırım yanımıza..

    YanıtlaSil
  3. yanımıza alarak bende büyük hata yaptım ama ona sarılarak uyumka çok güzeldi şimdi dediğin gibi ayaklar babada kafa bana sokularak uyuyo.yatağın en ucunda nasıl uyumayı başarıyorum kendime şaşıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Yalnız değilim demek ki:) sevinsem mmidmedim ama halimize üzülmek daha mantıklı sanki :))

    YanıtlaSil
  5. yatagının ıcıne koymayı denesen o yastıkları..cunku ben yatagını egımlı kullanıyordum refluden dolayı...yastıksız ancak yatak egımlıydı..sonra bı gun benım yastıgıma atladı :)) ve hep o yastıgı ıstedı..bende artık egımlı yatagıduz hale getrdım ve yatagına benım ıncecık yastıgımı koydum artık keyfı yerınde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gece bunu deneyeceğim, bakalım neler olacak :)

      Sil
  6. ayy pompiş teyzesi yesin onu..canım sırt ağrısı bende de fena halde var ama benimki bahar yorgunluğu sanırım böyle tatlı bir kuzucuk değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah tez ve doğru zamanda sanada böyle bir kuzucuk versin Canim ama sırt ağrısı yapmayanından :)

      Sil

sen de bir ses verir misin?