10 Eyl 2012

6 Atem tutem men seni

Hamd yalnız Allah' a (c.c) dır. Sana sonsuz kere hamdü senalar olsun Rabbim...
Şükretmem gereken sayılamayacak kadar sebep var ömrümde. Bunların en önde olanlarından biri de senin mucizen yavrum. Beni buna vesile kılıp bu mucizeyi bana emanet ettiğin icin sana sonsuz şükürler Rabbim... 
Emanetini sana layık olarak yetiştirebilmeyi nasip et bana. Onu Kuran ahlakıyla ahlaklandır, sevdiğin kullarından say ve vatana, millete hayirli bir evlat olmasını nasip et.
Ve Rabbim bu gün ve onu hissettiğim ilk andan bu yana her gün, onu kollarıma alıp, uykuya bıraktığım zamanlarda, her sardığımda, her kokladığımda ve ona her baktığımda gözlerim dolarak, yaşadığım hisleri tüm isteyen kalplere nasip et. Gönülden isteyen her kadını annelikle taçlandır. Âmin! 

Not: Bu aksam biz yine koyun koyuna koklaşarak uyurken, oğlumun sevdiği aşağıdaki ninni bize eşlik ediyordu. Ben minik eller elimdeyken,gözlerimden iki damla inci düşürdüm ve bunları düşündüm...

6 yorum:

  1. Paketin yola çıktı bitanem..Salı günü..
    İnşallah önümüzdeki hafta olur elinde..
    Hazırlık telaşım vardı yazamadım yazıyı inşallah dönünce..
    Sarıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablacim bekliyorum heyecanla.hayirli yolculuklar. Öperim cok

      Sil
  2. böylesine güzel bi dua inan çok içten bi dua olmuş çok hoşuma gitti.. Amin inşallah rabbim hayırlı bi evlat olmasını,dinini,ailesini, kültürünü herşeyini bilen bi evlat olmasını nasip eder inşallah.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. İnsallah, tüm evlatlarımız icin âmin diyelim. Teşekkürler guzel sözleriniz icin. Muhabbetle...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel dua.
    tüm evlatlar için amin diyorum..

    YanıtlaSil

sen de bir ses verir misin?